View Single Post
Staro 05.10.2020., 17:33   #113
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
I meni također, ima nas
Nisam ljubitelj igri otvorenog tipa, ni multiplayera pa guštam u starim igrima koje su rađene po mom guštu.

Si igrao mod Slayers Testament? Dečki rade vrhunski posao na Quake 1 engineu.
Što se Ray tracinga tiče, nekima se sviđa nekima ne. Ja sam jedan od onih kojima je to vrhunska stvar. F.E.A.R u RT meni osobno izgleda odlično, totalno nova igra ili Star Wars Jedi Outcast.
Aliens sa RT i drugim Reshade efektima meni također izgleda odlično i s guštom je igram. Jedino mi smetaju Checkpointovi, jedan sam od onih koji smatra da svaka igra treba imati quicksave kao u stara vremena.
Ja ne koristim reshade nego volim kad netko baš preradi grafiku kako treba. Npr DarkPlaces plus još neki koje sam davno skinuo za quake1, quake 2XP koji izgleda fantastično, pa RealRTCW u kojem je grafika minimalno uljepšana ali ima hrpu drugih QOL poboljšanja. Unreal sa HD teksturama, razni WAD-ovi za gzdoom...pa npr Wolfenstein: Blade Of Agony...ma ima toga masu. Ekipa se stvarno trudi i radi odličan posao, a to mi je i jedna od najboljih strana PC-a. Probao sam Slayers testaments i sram me priznat, ali bio mi je bezobrazno težak ako se dobro sjećam.