View Single Post
Staro 05.10.2020., 15:23   #2078
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Ne mogu vjerovati, u tocno takvom kucistu je dosla i moja prva 486-ica, sa tocno takvom zvucnom i tim Audio rackom i takvim WD Caviarom
Ludo! Moja 486-ica (također sa Audio Excel zvučnom) i Soyo matičnom iz onog vremena je doduše imala drugačije kućište, koje je pak više sličilo ovome od 386! Upravo iz tog razloga sam i ostavio onaj "33" (33/40) na indikatoru brzine, jer je moja 486-ica bila 33/66 Evo slike mojeg casea, našao sam ga preko Google-a

Usporedbe-radi, ovo je 386 ... čini se kao da su iz iste tvornice, možda čak i ista serija?

Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
nevjerujem da nitko nije spomenuo

Ahem...
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova

Commander Keen, koji ne samo da se igrao već je bio i završen nekoliko puta
Naravno da imam i drugih (7?) epizoda, ali kud bih došao da sam ih išao sve nabrajati ... već sam ionako spamirao dvije stranice!

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
A vidi ovu kombinaciju big towera
Svega po malo...? Čini se da je ovaj model dosta korišten, imam ih sad već 3 komada (AMD 486, AMD Am5x86 & Intel Pentium 133), sve istog formata i dizajna, ali sa manjim unutrašnjim razlikama. Valjda drugačija revizija? Najveća razlika je u tome što 486 case ima 3-znamenkasti LCD display brzine, iako se naravno koriste samo 2 segmenta dok ostale dvije mašine imaju 2-znamenkaste ekrane i zbog tog razloga imaju "Lo" & "Hi" umjesto brojeva.
  Reply With Quote