Citiraj:
Autor Amd_Shill
Cudo kako je čovječanstvo prezivjelo toliko dugo bez gpaya.
|
Da i? Po takvom razmišljanju mogao si ostat i u kamenom dobu i nosit toljagu dan-danas. Sva sreća da nisam tak ograničen.
Citiraj:
Autor Kruno M
Pa napisao si da nemožeš bez gpaya i ostalih, znaći da si ovisan o njima (svojom ili njihovom voljom). A napravili su takvo okruženje da nedaju nikome da napreduje.
Sljedeći za ban će biti XIAOMI, pa Samsung, pa neki, i ostane samo apple koji će proizvodnju vratiti nazad u USA jer je tako rekao neki mulac. A google će proizvoditi mobitele i nadzirati cijeli svijet  .
Općenito se dokazalo (na svjetskoj razini) da nevalja pre brzo napredovati, biti najbolji u nećemu, iskoristiti sav potencijal struke, nebiti podoban. Ne mislim da je Huawei najbolji, nego mislim općenito na NoName proizvođaća kao što je i Huawei bio prije 10+ godina. Nek daju ostalima da napreduju pa mi kao korisnici biramo šta ćemo i prelazimo sa jedne platforme na drugu zavisnosti od potreba.
Nadam se samo da će Huawei uspijeti u svom naumu, i podržavam ga u tom smislu "izbora za nas". Opet napominjem: Ne zbog Huawei-a, nego zbog nas.
|
Nisam ovisan jer da sam ovisan sad bi si recim kupio drugi telefon budući da mi gpay ne radi. A ako koristim tu mogućnosti to ne znači da sam ovisan jer mogu bez nje. I glupa su vam opravdanja kad hejtate google sa ovisnosti. Postoji samsung, huawei pay i drugi pa ih ne mogu koristit, zašto? E pa zato što kod nas nije dostupno. Pa ak je huawei tak super i puno ulaže šta ne dovede huawei pay u HR pa će više ljudi koristiti njihove telefone? Ja prvi. Da si odmah odgovorim? Nije isplativo za naše malo tržište. Pa kaj onda očekuju/ješ. Šta bi ja trebo biti rob nečijeg rata, netrpeljivosti il interesa? Ili biti glup i ograničen zato kaj želim koristit zadnji krik tehnologije? Olakašat si život? Mogu i bez mobitela i bicikla, bez svega se može al zašto bi? Da bi netko sutra profitirao od toga.
Hoće biti ban ili neće za nekog drugog to će vrijeme pokazat ... a proizvođači su si sami krivi što su si tako nešto dopustili i bili ovisni o googleu sada plaćaju tu cijenu. Prije par godina bilo je mobilnih OS-a koliko si htio svi su odabarali isto.