View Single Post
Staro 04.10.2020., 10:37   #4600
Kruno M
Premium
Moj komp

Kruno M's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
Kaj vi brijete? Kakva ovisnost? Svi koji koriste google servise su ovisni o njima? Pa ako sam u okruženju di ne mogu koristi nove tehnologije osim googleovih (tipa gpay i sl.) onda šta će mi telefon bez googlea? Ili ne mogu iskoristit njegov puni potencijal, onda mi je dobra i nokia 3310.

Ja sam prvi koji mičem 80% googleovi app sa telefona ... al kod Huaweia nema ni alternativnih. Sutra kad im opet stisne ban onda neće imat ni to malo što imaju, bit će u vitrini ko WM.
Pa napisao si da nemožeš bez gpaya i ostalih, znaći da si ovisan o njima (svojom ili njihovom voljom). A napravili su takvo okruženje da nedaju nikome da napreduje.

Sljedeći za ban će biti XIAOMI, pa Samsung, pa neki, i ostane samo apple koji će proizvodnju vratiti nazad u USA jer je tako rekao neki mulac. A google će proizvoditi mobitele i nadzirati cijeli svijet .

Općenito se dokazalo (na svjetskoj razini) da nevalja pre brzo napredovati, biti najbolji u nećemu, iskoristiti sav potencijal struke, nebiti podoban. Ne mislim da je Huawei najbolji, nego mislim općenito na NoName proizvođaća kao što je i Huawei bio prije 10+ godina. Nek daju ostalima da napreduju pa mi kao korisnici biramo šta ćemo i prelazimo sa jedne platforme na drugu zavisnosti od potreba.

Nadam se samo da će Huawei uspijeti u svom naumu, i podržavam ga u tom smislu "izbora za nas". Opet napominjem: Ne zbog Huawei-a, nego zbog nas.

Zadnje izmijenjeno od: Kruno M. 04.10.2020. u 11:03.
Kruno M je offline   Reply With Quote