Citiraj:
Autor tiki66
Uh, nedavno sam se sjetio ovoga, 20 minuta zezancije sa dos boxom, još 10 minuta sa xpadderom i čudo je proradilo na Win 10  Par pivica, nas 4, kauč, gamepad i tv i zabava zagarantirana
|
Sve je to lijepo, ali igrati te igre na pravom hardveru, čuti onaj "klank" kad upališ komp i kako bruji disk je neprocijenjivo!
Citiraj:
Autor Velikus
fali
bc racers
lemmings
mario
duel
outrun
fifa94 95
sam and max hit the road
|
Fifu nisam nikad igrao, ne pratim i ne igram sport
Mario imam na oba kompa (386, 486), ali ga nisam pokazao. U stvari, imam PUNO igrica koje nisam pokazao, jer sam pretpostavio da ionako nema previše interesa. Quarantine, Hugo house of horrors, Mario, Prince (of Persia) 2, TFX, GS2000, Sokoban, Sim City 2000, BlackThorne, Alone in the dark, Incredible Machine 2, itd, itd.
Sam and Max hit the road je više Pentium era, riječ je o point & click sa glasovima što bi zahtjevalo veći disk i bolje performanse od 386 ili 486. Indiana Jones & Fate of Atlantis sa prethodne stranice je upravo na pragu te ere, jer je originalno izdanje izašlo bez glasova (dakle, samo text) i to je ona igrica koju sam pokazao, ali imam i "talkie" verziju, ako se ne varam prvu Lucas Arts igricu u kojoj su snimljeni glasovi i ta je izašla par godina kasnije kao update originalnoj igri