View Single Post
Staro 01.10.2020., 19:13   #25880
Staromodan
Premium

Datum registracije: Nov 2012
Prije nekoliko mjeseci sam pogledao duzu verziju dr. Sleep. Gladno drustvo u filmu me podsjetio na vrijeme odprije petnaestak godina, kada su se medju mirnijim mladima u obliznjoj vukojebini pocele dogadjati cudne stvari (prije toga je mnoge takve pojela droga). Povremeno sam izlazio s poznanicima koji bi se mogli svrstati u nekakvu vrstu pristojnih luzera, tj. dobronamjerne mirne osobe koje nisu gundjale, slusali su "sve sto vole mladi" i oblacili se kao poslusna djeca. Onda su naglo postali sutljivi, oblacili samo crno, a pogled im je postao jos tamniji. Poceli su slusati drukcije pjesme i promijenili nacin razmisljanja. Zvali su me na druzenja s nekakvim novim cudnim drustvom gdje su radili nesto... U ono vrijeme su djetinjasti mladi voljeli herijapotera, pa sam mislio da previse vremena provode u masti. Iako je ta njihova masta bila kao odvratan horor. Nije vazno, ostalo je bolje presutjeti. Da se vratim na film... mislim da je jako dobar. Rijetkost je da se napravi dobar nastavak filma.
Staromodan je offline   Reply With Quote