Ja sam sebi nastavio tradiciju pa nakon Poco F1 uzeo Poco F2 pro za cca 2600 kunića (6/128).
Moram reci da sam impresioniran.
Što je lošije?
- ne podržava memorijske
- zvučnik za razgovore je nešto tiši (i ne glumi stereo speaker).
Što je bolje? Apsolutno sve ostalo i to primjetno.
- ekran napokon amoled s DC (je kiflu pravi DC, ako ga se snimi sa slow mo lijepo se vidi da i dalje titra na neki čudan način). Ali radi svoj posao, ne stvara mi neugodu za oči kao titrajući pri slabijem osvjetljenju (potrebno je DC posebno uključiti)
- full screen - nema notcha, nema rupica. Motorizirana kamerica je fora i brza. A nisam instagramuša da mi treba često
- kamere su solidne, posebno me očarala 5mp makro koji sam mislio da je gimmick, a kad tamo slikam ekran od laptopa, malo zumiram i proučavam rgb pixele od 1 cm na mobitelu kristalno jasne
- baterija traje duže i puni je brzo (30W). Sad napokon ne moram preko noći ostavljati da se puni nego ga nafilam do 80% ili po potrebi nabrzinu nafilam kad treba...
- vibra - odličan haptic i snaga
Bio bi bolji da je 120 hz u paketu i OIS/zoom kamera ali ne treba sitničariti. Meni više znači DC.
Nego, cudi me kako je on toliko brzi i fluidniji od F1... gimpamo pomalo svakom nadogradnjom, a Xiaomi?