rezime test vikenda

nekompatibilnost te četvrte pločice rama koja očigleno nevoli one tri koje su kupljene od početka slaganja kompa i bio uključio xmp profil ili ne kad su sve pločice unutra isti je efekt
na kraju nismo izvrtili memtest s obzirom da se komp nije restarto poslje čiste instalacije windowsa kad smo maknili tu četvrtu pločicu a kolega nije htio više testirat a igro je cijelu nedjelju cod i farcry tako da je zaključio da je do rama
još ga budem nagovorio da izvrti test harda sa wd testom al čisto sumnjam da je do njega kad sad bez tog rama radi "normalno"
nije mi jasno, jedina razlika prije i sada je ta što smo sad skinili zadnji iso windowsa i napravili "noviji" usb boot stick sa rufusom negoli prije kad smo instalirali windows sa starijom verzijom od prije par mjeseci koja mi je već bila na sticku i što smo maknili tu pločicu rama, čudno al zasad radi i kolega je "zadovoljan" što se može igrat ponovo
malo bezveze što nismo išli detaljno istestirat ali ako je on zadovoljan sa kompom tko sam ja da mu šta prigovaram