Citiraj:
Autor Psycho
toliko ste razglabali da sam sada i ja zagrizao i poceo citati. Moze neko TLDR objasnjenje ili ipak treba detaljnije uci u to?
Koliko vidim uzmete crypto karticu, bubnete 1600dolara na nju, imas odredjeni cashback na ono sta trosis a ako stakeas (u biti drzis 10000CRO coinova u digitalnoj carapi na toj platformi) dobijas imas jako dobru kamatu na to.
jesam pogodio?
|
dosta je jednostavno, ako barataš osnovnim kripto pojmovima,i ako imas npr revolut

sve si dobro rekao, nema tu neke mudrosti. naravno ako te bude bilo šta zanimalo možeš tu pitati ili na PP.
Citiraj:
Autor ole_ege
ok, instaliral app, grimreaperov referral, cekam kyc sad....planiram uzet zelenu, tier 3...ako sam dobro skuzil, mogu gore poslat eth pa zamijenit za cro pa onda stake...?
top up najbolje radit preko revoluta...
jedino ste me zmotali s placanjem racuna(rezija)...nema in-app scan barkoda pa direktno placanje(tipa mzaba)? koja je onda najbolja solucija?
|
mozes in app kupovati kripto za kripto, pa tako i ETH mijenjati za CRO i odraditi stake te naručiti karticu.
topup najbolje poreko revoluta, dobijes fair tečaj HRK->EUR, a onda i fari tečaj kad trosis te eure u kune kod nas po ducanima ili di vec sve koristis karticu.
plaćanje računa ja radim preko mpošte. u mpošti poskeniram sve uplatnice, ukucam MCO visa karticu i platim. dobijem 5% cashbacka. naknada je 2kune po računu.
hvala za referal