Nema remotea na OpenWrt-u

ja nemam Speedport, testirao sam samo na ZTE-u u bridge modu i s Fritzom na kojem se vrti OpenWrt kao jedinom uređaju (koji podiže i DSL).
Uostalom, jedino s OpenWrt-om sam i mogao uhvatiti tcpdump i vidjeti da problem nastaje u razmjeni PADI i PADO paketa.
I u kombinaciji ZTE bridge + Mikrotik/OpenWrt, i sa samim OpenWrt-om se isto događa, ako faila reconnect, nakon reboota (i DSL i PPPoE uređaja) prođe iz prve, ili bez reboota prođe reconnect nakon nedefiniranog broja pokušaja - nekad nakon 2-3 puta, nekad mu treba više minuta.
Sve te kombinacije rade normalno kod drugih operatera koji su išli bitstreamom do mene, preko iste centrale, istog DSLAM-a i iste parice, jedino je s HT-om neko mudrovanje.
Na proljeće smo već vodili ovu diskusiju, od ovog posta prema dolje:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...39#post3396639
Tu sam se prerano ponadao, postavljanje Host-Uniq taga i Access Concentratora mi ipak nije pomoglo.
Bio bih voljan sudjelovati u debugging sesiji, ali s nekim stvarno relevantnim u HT-u tko vodi brigu oko konfiguracije PPPoE servera, nemam volje prijavljivati to tehničkoj regularnim kanalima, opravdavati se i objašnjavati da bi onda
možda taj upit došao nekome pametnome. Ako takva osoba čita ovo i ima volje, neka se javi, garantiram diskreciju