26.09.2020., 22:32
|
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Negdje imamo šumove u komunikaciji...
Citiraj:
Autor GrimReaperKC
ako stejkas 100k cro za tier 4 dobivas 18% kamate godisnje
|
Dobivam, ali sam spucao tih 100k na stake i za earn onda više nemam ništa, morao bih dalje skupljati.
Citiraj:
Autor GrimReaperKC
i nakon 6mj si otkljucan
|
I onda gubim skoro sve pogodnosti, cashback pada na 1.75%, kamata na 16% itd. Vidi staking and non-staking benefits.
Citiraj:
Autor GrimReaperKC
ako odlucis ne dirati i dalje dobivas 18% godisnje,i kad god se sjetis mozes raspolagati sa tih 100k coina. dodatak na to je 5% cashbacka.
|
Da, možeš raspolagati, ali gubiš pogodnosti čim prestaneš stakeati, vidi gore što sam napisao.
Citiraj:
Autor GrimReaperKC
na tier 2 imas 2% cashbacka,i moras stalno oročavati po 3mj,i u tih 3mj nemres nista. znaci realno ako 2. puta stavis na earn vec si u rangu samnom, s tim da ces ti i dalje morati zakljucavati po 3mj da bi imao 18%(ako imas tier 3) dok je meni nakon 6mj sve otkljucano i berem kamatu i dalje ko ti koji moras zakljucavati. i imam 2% vise cashbacka.
|
Bereš ili kamatu ili imaš stake pogodnosti, oboje ne ide pod uvjetom da imaš 100k, a ne 200k npr.
Mislim, tu sve piše...
Citiraj:
|
After the 6 months’ lock up period, users will be able to unlock and transfer their staked CRO tokens back to their Crypto.com App to sell it, keep it, or continue to lockup to enjoy additional features.
|
https://help.crypto.com/en/articles/...o-com-coin-cro
|
|
|