Tema: BTC kartice
View Single Post
Staro 26.09.2020., 21:16   #1515
GrimReaperKC
wannabe expert
Moj komp

GrimReaperKC's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ne znam kako ti računaš, ja gledam dobit kroz svakodnevnu potrošnju. Ako stakeam 100k CRO da bih imao tier 4, onda s tim ne mogu raspolagati jer je zaključan, nego imam 5% cashback i ostale pogodnosti. Budući da trošim cca 1000 eura mjesečno, godišnja ušteda u tom slučaju mi je oko 600 eura. Ako tih 100k CRO umjesto za tier 4 ubacim u earn, svaka tri mjeseca dobijem 500 eura od kamate, a godišnje 2000 eura, i od 2% cashbacka na trenutnom tieru 2 imam 240 eura uštede godišnje. Znači, oko 1600 eura godišnje sam bolji u drugom slučaju.

Meni je tier 3 i dalje neka zlatna sredina.

ako stejkas 100k cro za tier 4 dobivas 18% kamate godisnje,i nakon 6mj si otkljucan. ako odlucis ne dirati i dalje dobivas 18% godisnje,i kad god se sjetis mozes raspolagati sa tih 100k coina. dodatak na to je 5% cashbacka.

na tier 2 imas 2% cashbacka,i moras stalno oročavati po 3mj,i u tih 3mj nemres nista. znaci realno ako 2. puta stavis na earn vec si u rangu samnom, s tim da ces ti i dalje morati zakljucavati po 3mj da bi imao 18%(ako imas tier 3) dok je meni nakon 6mj sve otkljucano i berem kamatu i dalje ko ti koji moras zakljucavati. i imam 2% vise cashbacka.
GrimReaperKC je offline   Reply With Quote