View Single Post
Staro 25.09.2020., 11:11   #4
Colop
Premium
 
Datum registracije: Sep 2011
Lokacija: Split
Postovi: 964
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Jedna pretplata ti omogućava instalaciju na 5 računala.

Tu si pogriješio sa matematikom ��

Sad računaj opet hehe

Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk

Znači ako sam te dobro shvatio, nama bi dvije licence, tj 20 eura mjesečno pokrivale 7 stolnih računala i 2-3 laptopa?


Ajd, sad je računica puno bolja , znači cifru od 1680 eura bi potrošili za 7 godina, a uvijek imamo najnoviji office, to je već isplativo.
E sad drugo pitanje, kako ide sa spremanjem datoteka? Dal se to sprema lokalno ili ide sve na cloud? Što ako jednog dana odlučim prestati plaćati pretplatu?

Mi recimo imamo DMS koji je integriran u naše offline office, na način da da direktno iz officea kačimo dokumente u pripadajuće projekte, DMS automatski vrši tarifiranje . Pretpostavljam ako je to sve online na oblaku da to ne možemo koristiti.


Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
To je Office na pretplatu, a osim Office kao aplikacije, ima se i servisi poput OneDrive for Business, SharePoint, Teams što velikim tvrtkama jako dobro dođe.
Također je tu i mailbox od 50 GB po korisniku.
I kao što je rečeno gore, jedan korisnik smije stavljati Office aplikacije na do 5 uređaja.

Druga stvar je što se preko pretplate uvijek ima najnovija verzija Office aplikacija (new features izlaze gotovo na mjesečnoj bazi), dok kod klasične, kad kupiš npr. Office 2019, imaš samo tu verziju i opcije iz te verzije.

Naravno, sve ovisi o zahtjevima vaše tvrtke, da li vam trebaju servisi poput SharePoint-a, mailova ili samo Office kao aplikaciju.


Da jasno mi je to sa updejtanjem online officea i da offline office se updejta jako rijetko.
Imam G suite za mailove i ostale potrebe, share pointovi i ostalo nam ne trebaju, u osnovi koristimo office samo kao aplikaciju.
Colop je offline   Reply With Quote