View Single Post
Staro 07.03.2003., 10:21   #18
dubby
Premium

dubby's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ok, daklem, da se ne vrtimo u krug, dajte mi molim vas recite di ima originlni Ati 8500 (ili eventualno LE) sa dva RAMDAC-a za 750-800 kuna? Mislim, ak ima, ja ga odma idem kupiti, a 9100 baciti u smeće. Prek oglasnika mi se ne uzimaju baš rabljene/razvaljene stvari.

Nažalost, kolko ja vidim, za tu cijenu ima samo Manli smeće u Vemilu za 760 ćuna i to LE model. Dal ima dva RAMDAC-a ne znam. I kad sam morao izabrati između Manli 8500LE smeća (250/250) i Sapphire 9100 (250/230), ja sam uzeo Sapphire. Kaj to nije logično? I nekak pretpostavljam da je kvaliteta slike ipak bolja na Sapphire karticama nego na kineskom smeću, čisto možda radi činjenice da je Sapphire jedini kolko ja znam proizvođač koji zapravo radi i za Ati (build by Ati kartice, a ne samo powered by Ati). Valjda i to nekaj znači (iako je moja samo powered by Ati).

Daklem, ak netko zna za skladište starih Ati 8500 (275/275) za jeftine novce, nek mi prišapne.

9000Pro možda nije sporiji, al nije ni brži, a definitivno je skuplji. I ne znam detalje o Anisotropic filetringu za 9100, al nekak pretpostavljam da ak je ponuđena opcija u Catalyst driverima za 9100, valjda onda i podržava?