Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Tablet je star 1,8 g dakle još je pod garancijom do kraja 12.2020. bila je nadogradnja na Oreo 8.1 i još jedan update do sada nisam imao nikakvih problema osim što mu je od početka loš odziv zaslona moram jako pritisnuti da reagira .
Da napomenem da sam poslije upgrade na Oreo 8,1 napravio factory reset ali nisam siguran da sam to napravio poslije zadnjeg manjeg update.
Problem nastaje prije nekoliko mjeseci sa baterijom koja mu je inače bila najača strana i u korištenju stvarno super ,
napunio sam ga 100 % i stajao je tako isključen nekoliko dana idem gsa koristiti kad pogledam baterija 50% napunim ga ponovo i isključim nakon 1h padne na 80% ,i u radu baterija se troši nešto više nego ranije .
To sam ponavljao nekoliko puta ista stvar se događa za nekoliko sati pada na 50 %.
Napravio sam bakup tableta i učinio nekoliko puta factory reset
na njemu su sada samo Samusung aplikacije događa se ista stvar baterija se puni mnogo sporije nego ranije i osjeti se zagrijavanje na displeju iznad Usb utora za punjenje a prazni se brže u radu a čak sam primjetio da se prazni puno brže i kad je tablet OFF. preko noći 50 %.
Tablet je još pod garancijom kupljen u trgovini Sancta Domenica u Rijeci
pitanje je što sada učiniti još su 3 mj. do isteka garancije kome da reklamiram ovaj slučaj ,
dali ovi u Samsungu mogu negirati da se prizna ovaj problem u sklopu garancije i što očekivati i na što pristati usput za ovih 1,8 mj. tablet je možda radio ukupno 2 mj. a
možda ovo i nije samo greška baterije nego i matične ploče koja regulira punjenje baterije
i jel netko imao problem sa baterijom u tabletu ili mobitelu i priznavanje garancije.
Hvala i molim hitan odgovor.