Tooo brkota. Ako ide jedna X370, vjerojatno će i ostale, između ostalog kao što sam i očekivao/očekujem. Pogotovo ova moja koja je skoro manji buraz od c6h
Što se tiče ostalog u pravu si. Ovo su samo najave za najavu. Jedino što 100% znamo je da su 100 puta obećali da će oba launcha biti ove godine. Uglavnom bude cca mjesec dana u takvim situacijama. Što se tiče zen3 mislim da tu neće biti neke drame, jedino ova RDNA2 pari da je polu-gotova. Jerbo leakova AiB modela nigdje, referentnog coolera također (nvidijin je leakao negdje u 6 mjesecu), a ovaj work in progress "a je to" cooler viđen na rdna2 je zadnji put viđen za vegu u 1 mjesecu (a koja je tad izašla u 6 mjesecu), tako da ako će se držati roka da to bude ove godine moglo bi biti opet nešto zbrda-zdola, a AiB modeli sigurno nebudu ove godine.
Što se tiče X670, isto nit pisma nit razglednice, u onom proseru od 27 minuta što sam zadnje linkao je spomenuto da bi bile X670 kao do kraja godine. Ako zen3 dođe prije X670 to će biti jako čudan launch, jer se ne sjećam kad je neka nova serija cpu (ne refresh) došla bez novog čipseta istovremeno