Server je na mom ADSL-u koji ima dosta ograničenja. Jedno od prvih je taj dinamička IP adresa. Zbog toga i postoji ovo pinganje.
Najgore je od svega bandwith. Ima to ograničenje. Po mojim proračunima bi do 8 igrača moglo igrati bez večih problema. Komp ne predstavlja veliko ograničenje i on bi tgrebao biti dovoljan za toliko igrača. nakon toga bi se stvarno moglo dogoditi da sve ode k vragu.
Da malo i tehnikalije otkrijem. Najveći problem je u tome što tu vezu moram i ja koristiti. A igra ne dopušta da bude na routeru ili iza routera ili firewalla. Zato je trebalo puno kemikalije da se to napravi. Ipak i ja moram to koristiti jer nemam više ADSL.a od ovoga. Ali sam zato iskemijao malo čudo koje je podosta protivno logici slaganja mreže, a da ipak ne bude sve otvoreno. Mora biti sigurno i za surfanje. I uspio sam u tome.
Razlog jučerašnjeg većeg pinga je download. Kada ste se priključivali, još sam neke stvari skidao za taj server. Najveći udar na ping predstavlja All Seeing Eye. Kada ga refresham (zbog pronalaska svog servera, nitko na ovoj mreži više ne može igrati. Nije važno koji je bandwith u pitanju jer ovaj povuče baš sve.
Nemojte se previše nadati. Ping je na ADSL-u fantastičan. Ako ste i imali do 250, nije katastrofa. Mislim, četvrtina sekunde... Baš niste toliki profići. A Žderonjama niti sekunda ne predstavlja problem. Mi to polefko. Počeo sam slagati server iz entuzijazma. Nije važno da li će biti previše koristan. Samo da radi. I proradio je onako kako sam i htio. Dakle, pobijedio sam. Neka netko proba složiti internet dedicated server iza ili na routeru za domaću zadaću. Meni je uspjelo, a jedan sam od rijetkih. Baš sam o tome čitao na netu.