replay na dommyos postove...
ima dosta stvari koje ti ili ne kuzis ili si se zabunio. SAmo ap koji radi u host modu treba omnicu ostali trebaju usmjerne antene! ako decki nemaju love sto da kupuju ap.ove kada se to moze i lakse i daleko jeftinije rijesiti, osim ako decki imaju love pa ih boli k. dalje sto se tice uzemljenja signala greska je velika da drvece ne smeta. u vecini slucajeva smeta i vise od zgrada. zasto? zato jer drvo savrseno uzemljuje signal preko lisca (imam legu koji po zimi ima 50% signala a po jesenu mu pada ispod 20%! o zgradi zavisi kakva je armatura. inace ne ide se antenom kroz zgradu osim u "nema drugog nacina" slucaju. trazi se reflekasija od okolne zgrade. posto su decki na selu to nece ici tako. dakle drvo je dosta veliki problem koji se rijesava yagi antenom dosta efikasno. nadalje ja sam uvijek za ap u slucaju da imas 500kn vise. ako je guzva sa lovom daleko je bolje stedjeti na ap.u nego na kablu a antenama! ako vec mora biti antena na tavanu kupite usb kartice i jos 15m usb kabla pa ih spajajte po volji i potrebi. nadam se da je sve jasno. www.slynet.hr
-[G5]-
-[DDR3 1333MHz 4GB (2x2GB) Kingmax, CL9.0 ]-
-[Samsung 2243NW ]-
-[ Hitachi 250gb ]-
|