View Single Post
Staro 10.09.2020., 14:46   #1512
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
To je popis trenutno podrzanih, ali mogao si staviti i one za koje je DLSS 2.0 najavljen, iz istog su clanka

Cyberpunk 2077
Call Of Duty: Black Ops Cold War
Watch Dogs: Legion
Atomic Heart
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Justice
Boundary
JX3
Serious Sam 4: Planet Badass
Amid Evil
Stormdivers
The Forge Arena
We Happy Few
Kinetik
Outpost Zero
PlayerUnknown’s Battlegrounds
Remnant from the Ashes
Scum
Darksiders III
Dauntless
Fear the Wolves
Fractured Lands
Hellblade: Senua’s Sacrifice
Hitman 2
Islands of Nyne: Battle Royale
ARK: Survival Evolved

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Mislim da budu svi koji sad kupuju bilo koju novu nVidia ili Radeon grafičku i dalje igrali na 1080p s nekim bijesnim osvježavanjem, jer koliko god se zavaravali - 4K, DLSS, RTX i sve ostalo - većini ne znači apsolutno ništa. 16GB GDDR6 memorije bi IMHO trebal biti minimum za obje nadolazeće generacije, a tek onda nek se svaki odabire koja od novih tehnologija mu više paše. Ove fore sa 8GB i 10GB su tu samo zato, da nVidia odmah uvali 16GB i 20GB modele i da opet bude marketing kak su kupci super prošli.
Zasto bi se itko igrao na 1080p ako nove kartice i uz raw performance ganjaju 100+ FPS-a na 1440p, a kamo li sa DLSS-om? RT meni osobno ne igra preveliku ulogu, ali citajuci okolo opet ga dosta ljudi zeli.

Koji je razlog da 16Gb bude minimum, po cemu do sada videnom u predhodnim generacijama smatras da bi za 1440p, a kamo li na 1080p o kojima ti pricas minimalno trebalo 16gb vrama?
guerra je offline   Reply With Quote