Tema: BTC kartice
View Single Post
Staro 09.09.2020., 13:49   #1477
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
ima li netko iskustva s CURVe-REVOLUT pa povratak novca natrag na curve-revolut?

platio rubu s curve koja je povezana s revolut. pos uredjaj ZABE. za sekund dobijem obavijest da je skinuto s racuna.

Vracam robu natrag i ducan(links) inzistira da povrat ide na istu karticu mada ih ja uvjeravam da bi tu mogao nastat problem jer curve sam po sebi ne prima novac. al na kraju provlacim ja curve opet u ZABa pos uredjaju al refund. i naravno da sad nema odma poruke da je lova sjela. Evo nakon 4 dana love i dalje nema na revolut kartici . u medjuvremenu sam zvao ZABU i kod njih je sve proslo. dali su mi i ARN broj ak ce mi zatrebat.
danas ujutro povrat se vidi na CURVe kartici al ne i na revolut pa s tim novcem ne mogu nista.
Kontaktiram curve help desk i naravno da nema odgovora 2 dana.

mozda netko imao isti problem? citam iskustva pa ljudi kazui da je nekima sjelo odma nekima za 2-3 dana a nekima nakon 10 dana...
Mislim da cu ubuduce izbjegavat placat ista s curve ak postoji i promil mogusnoti nekakvog refunda...previse je to tlake za nista. niej mi problem ni revolut provuc.