View Single Post
Staro 02.09.2020., 19:00   #621
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Export u HTML i spremis nekud?
Firefox to sam arhivira -> https://support.mozilla.org/en-US/kb...p-or-move-them

After upgrading or downgrading your Windows 10 operating system, a directory named Windows.old is created, and most of the data erased from the upgrade or downgrade is stored there. One especially useful item is the Bookmarks from Firefox. Follow the instructions in Restoring from backups above, and when you select Choose File…, follow the path C:\Windows.old\Users\<UserName>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<filename.default>\bookmarkbackups to your previous bookmarks. Check the file date for information when the backup was created. Be aware using a backup bookmark folder will replace all the bookmarks in Firefox with the bookmarks in the backup file.

tomek jasno je meni to šta si rekao, mene samo jebe kada ne odustanem na vrijeme nego nepotrebno upirem ko budala. Ovo mi je i tako probna instalacija pa ću nastaviti po tome malerisati i onda krenuti na novu ispočetka kada bude pogodan momenat. Vjerojatno negdje za zimske praznike

Za sada se Kvantum pokazao OK, izgleda da radi dobro na QT aplikacijama. Instalirao sam si i VM i unutra Kubuntu pa ću malo čačkati i po tome, da vidim šta mi valja a što ne. Gnome 3 mi je stvarno katastrofa layout, imaju i drugi hrpu ekstenzija. Ako dodaš još jednu šibicu dreku na šibici onda je to i dalje drek na šibici. Za sada mi je Cinnamon baš OK.
mkey je offline   Reply With Quote