Još mi nitko nije poslao drivere ali sam na pda forumu našao zanimljiv alat
TCL-SWITCH-TOOL.exe
Navedeni alat (odabere se slovo pogona) bilo koji Alcatel internet stick povezan na računalo, prepoznat kao CDFS (samo sa instalacijom) pogon stavlja u
Remote NDIS based Internet Sharing Device i omogućuje Alcatel Diagnostic Port, adb preko kojeg se može stavljati novi ili izvući fw, mijenjati imei, svašta nešto ali nisam isprobavao jer mi ne treba.

No isto tako trebalo bi omogućiti USB TETHERING odnosno da Remote NDIS based Internet Sharing Device pomoću update driver from list stavim u USB RNDIS6 Adapter i da net od Microsoftovih drivera proradi. Ne znam je li do Win10, čega ali to ne radi, postoje hrpa topica na microsoft forumu da taj usb tethering ne radi od nekog updatea ni s Google Pixel mobitelima itd
Još se nadam da će mi netko s njuškala tko ima taj stick poslati samo drivere jer ovaj RDIS metoda ne radi.
https://mega.nz/file/czwn0Ioa#EL-5sm...1e7nj2LscuCJ-Y
A
Mobis electronic, sramota od firme i uvoznika, servisa tog sticka
Citiraj:
...nažalost nismo Vam u mogućnosti slati drivere.
Lijep pozdrav,
Tech Doctor d.o.o.
|
Asrock za 15 godina staru matičnu mi pošalje bios na mail, naš Links mi pošalje za 5-6 godina star tablet neke datoteke, imaju čitavu Onedrive mapu, a Mobis za stick koji sam kupio 2017. "nemamo/nedamo vam tih 12Mb drivera".