View Single Post
Staro 30.08.2020., 16:38   #5413
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Igrao sam Fahrenheit od njih (Indigo phropercy) i to mi je jedna od boljih igara ikada. Kasnije su radili igre samo za playstation, heavy rain me dugo intrigirao, sad dosta toga ima za PC, jednom kad se nađe vremena...
Meni je takav tip igara (interaktivni film) odličan, a David Cage je tu jedan od najboljih. Masu ljudi mrzi njegove igre i varijacije na temu jer to ''nisu igre''.
Odirgao sam Heavy Rain i Beyond: Two Souls, a Detroit sam dobio preko PS+, ali nikako da odigram.

U isti žanr spadaju i odlični Telltale-ovi serijali (The Walking Dead, Batman, Borderlands...) samo u njima ima malo manje interakcije.

Tu je još i fantastični Until Dawn (mislim da je još uvijek PS4 ekskluziva) koji je baš omaž slasher hororima tipa Vrisak, Znam što si radila prošlog lijeta... Od iste ekipe (Supermassive Games) imate i The Dark Pictures Anthology: Man of Medan koji još nisam odigrao, a uskoro ide i nastavak Little Hope.

Uz ovakve ''ne igre'' ja još volim i tzv vizualne novele (interaktivne knjige), a tu ima masu odličnih i tu su Japanci najjači.