Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Igrao sam Fahrenheit od njih (Indigo phropercy) i to mi je jedna od boljih igara ikada. Kasnije su radili igre samo za playstation, heavy rain me dugo intrigirao, sad dosta toga ima za PC, jednom kad se nađe vremena...
|
Meni je takav tip igara (interaktivni film) odličan, a David Cage je tu jedan od najboljih. Masu ljudi mrzi njegove igre i varijacije na temu jer to ''nisu igre''.
Odirgao sam Heavy Rain i Beyond: Two Souls, a Detroit sam dobio preko PS+, ali nikako da odigram.
U isti žanr spadaju i odlični Telltale-ovi serijali (The Walking Dead, Batman, Borderlands...) samo u njima ima malo manje interakcije.
Tu je još i fantastični Until Dawn (mislim da je još uvijek PS4 ekskluziva) koji je baš omaž slasher hororima tipa Vrisak, Znam što si radila prošlog lijeta... Od iste ekipe (Supermassive Games) imate i The Dark Pictures Anthology: Man of Medan koji još nisam odigrao, a uskoro ide i nastavak Little Hope.
Uz ovakve ''ne igre'' ja još volim i tzv vizualne novele (interaktivne knjige), a tu ima masu odličnih i tu su Japanci najjači.