View Single Post
Staro 30.08.2020., 14:28   #6419
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Problem je što ne mogu ni do svoje pošte, a trenutnoo radim jedan projekt i komuniciramo preko e-maila.

Mogu samo reći da je firma katastrofa. Dok sam bio u B.netu kao predstavnik potrošača, došlo je do kupnje od strane VIP-a.

Ovi iz VIP dopšli kao neki gestapo i rastjerali sve dotadašnje direktore. Bio sam na jednoj sjednici komisije za žalbe potrošača i došla dva predstavnika novog vlasnika. Ono kao her Flik i ona njegova namiguša.

I kao što netko reće postoje zaposlenici i onda dva ili tri kruga onih iznad njih. No politika tvrtke je takva da dalje od zaposlenika ne možeš.

Par puta sam slao dopise i pitao što se planira s korisnicima Amisa, no odgovora nije bilo. A ova sitna boranija nema šanse da znaju što viša instanca planira.

S druge strane u Amisu si mogao doći do generalnog direktora jednim pozivom. Primjer tvrtke koja je orijentirana prema korisnicima. Ovi iz A1 samo broje novce, a korisnici su zadnja briga.

Na žalost i A1 i HT su ostali monopolisti, jer sve ono što je bilo dobro u kratko vrijeme stvarne liberalizacije tržišta je kupljeno od ovo dvoje ili ugašeno.

Sve to možemo zahvaliti politici vlade i Hakoma koji ne poštuju ni svoje odluke i zakone kada se je radila liberalizacija tržišta.
sakomako je offline   Reply With Quote