View Single Post
Staro 26.08.2020., 22:20   #6401
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Vidjet cemo kakva ce biti ta ponuda novog optickog interneta ako bude preskupa (bez popusta) ili prekomplicirano odoh ja onda sa sad ovoga sto imam B.net (A1) TV-a, na kompletan 3D B.net (A1) kabel, budemo vidjeli.
Kod Amisa, prilikom produženja ugovora, cijena je padala. Kod A1 je obrnuto, produžuješ ugovor i završiš s još skupljom uslugom. Oni kao da žele rastjerati korisnike, a ne privući ih.

Mene iskreno ne zanima. Ako mi ugase aktivnu optiku, želim najmanje 200/100 i po cijeni nešto jeftinijoj od one iz normalne ponude. Pa i da bude 10 kn popusta biti ću sretan jer popust teško ide od strane A1.
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
A1 već ima pasivnu optiku iliti GPON optiku i navodno je skroz kul i latencija i brzine su uvijek postojane, makar se ograđuju sa onim od do, ali oni koji je imaju mi kažu da im nikad nije do sad pala, isto tako i oni na t-comu mi isto kažu.
Sad imaju i nove brzine 200/100 i 1Gbps/500Mbps od neki dan, što t-com nema, a i ovaj tehničar kaže da neće t-com dizat brzine tako skoro što znači A1 vodi zasad što se brzine tiče, a i cijene mislim da su pristupačniji.

Kako sam pričao sa tehničarom danas radio je i za t-com i sad A1 optiku i kaže t-comu imaju neke stvari koje se njemu više sviđaju što se pasivne optike tiče.
A to je da recimo imaju 32 i 64 moduli i da t-com recimo nikad ne popuni svih 32 ili 64 module nego uvijek ostave recimo 8 praznih, dok A1 popunjava sve i da će se odjednom počet dešavat zagušenja, da im on to govori stalno, ali da ga baš i neće poslušat jer to kaže ima još dvije stepenice iznad ljudi šta to rade i koji odlučuju o tom.
Kada im dođe voda do grla, prestati će s prekomjernim natrpavanjem.
Marko :) je offline   Reply With Quote