Sputnik - osvjezenje, odlicno su napravili scene s vanzemaljcem. I prica mi je zanimljiva. Ruski kao jezik i kako te ruske zgrade izgledaju za razliku od americkih mi je bilo zanimljivo. Sam film vec vidjen vise puta, ali realizacija cist OK.
AVA - slazem se da nije nesto, ali glavna glumica mi je bila odlicna, kao i glavni negativac, mislim da kad je negativac kvalitetni glumac da film je definitivno gledljiv. Plus tu je jos John Malkovich koji je odlican. Sam film scenarij i to vec vidjeno vise miljuna puta, ali realizacija i ovdje OK.
The Outlander - je vise vikinski film nego scifi. To treba odmah rec da se netko ne razocara. A prica mi je onak ko i 13ti ratnik s tim da mi se ovak sad na prvu cini da je 13ti ratnik mi bio bolji. No to su nijanse. Ovdje prica s tim vanzemaljcima mi je onak plitka pa sam cak u jednom trenutku pomislio kako bi bio dobar zavrsetak da ih sve potamani i da film tako zavrsi.
Fantasy island - Vidim da je na 4.9/10, nije mi jasno zasto, cist Ok film za pogledat. Pa eto ima i filmova ispod 5/10 koji se mogu pogledat.