Citiraj:
Autor Risnjak
Ispadate smiješni! Pa jeste li pogledali dobro što nude Fibernet i Terrakom ? Tv nula bodova bar što se tiče opisa na njihovim stranicama. Zašto da uvodim optiku i imam brzinu 100 mogu i ostati na 20 koliko imam za sada. Ako ne ugovore sa HT i A1 slabe koristi ćemo imati od FIBERNETA I TERRAKOMA ako ne poboljšaju ponudu. To je moje mišljenje slagali se Vi ili ne.Lijep pozdrav
|
Ima nas koji nismo upalili TV zadnjih par godina jer sve imamo na Netu, a kao prvo Fibernet nema još ni svoju webstranicu još uvijek što znači da još ni mi neznamo koje će programe imati. Terrakom nikako nije opcija jer za iste novce NET + TV dobivaš 100/20 a na Fibernetu 200/100 a Fibernet možeš ili nazvat pa pitat koje programe imaju ili čekat kao mi ostali da naprave webstranicu koja je u izradi.
https://www.radionica.hr/portfolio_p...ernet-telekom/. Meni koji sam na 30/5 u Rijeci uzeo bi svaku moguću opciju za optiku jer nije mi ni problem toliko spora veza koliko je problem poslje 21h u nestabilnom pingu i padanju brzine svima u kvartu do 10mb ili manje. DSLAM treba proširenje i to ćekamo svi u kvartu već par mjeseci.