Citiraj:
Autor Mario92
Ček ček, ja kad sam zvao za Amisovu optiku rekli su da toga nema odavno već i da nude samo kabel.
Isto Trnsko, jel...
Sa zanimanjem pratim Thermaltake-ovu priču pa se nadam da ću si i ja nekak iskopati optiku 
|
Javim sve sljedeći tjedna šta i kako. Zasad mi je adresa upisana i kad ih nazovem vide da mi je dostupna A1 optika, no moram ići u A1 centar tamo s njima pročekirat neke stvari itd. jer telefonski ne mogu.
Navodno sve ostaje isto nikakav novi ugovor se ne potpisuje, obično u roku tjedan-dva dođu sa Huawei routerom promijene konektor kod mene doma spoje router i na drugoj strani tehničar me ukopča i to bi trebalo to bit, tako su mi rekli i preko telefona i tehničar mi je isto tako rekao. Što se interneta tiče za dodatnih 25kn ako to sve uspije mogu imat 500/120, no kažem javim sve sljedeći tjedan kad odem jedan dan do A1 centra i ispregovaram i provjerim.
Odkantaj A1 po mom mišljenju što prije moguće čim ti se ukaže prilika. Uskoro će od broja Trnsko 35 do 49 biti dostupna t-com optika, kasnije idu naprijed pa će valjda doći i do mene.