View Single Post
Staro 16.08.2020., 15:50   #7695
fico007
Premium

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor fico007 Pregled postova
Na RN 7 su napravili update app sustava "Sigurnost" i sad za bateriju ne pokazuje statisitku od trenutka skidanja s punjača već samo neki određni period vremena i to ne ukupno vrijeme već "aktivno 54 min" i "standby 23hr40min" i piše da je najveći potrošač za taj period "Usluge za google play" i to oko 50 %. Da li se može opet postaviti da prikazuje ukupno vrijeme od trenutka skidanja s punjača?
Ili možete preporučiti neku app koja bi to pokazivala vrijeme nakon skidanja s punjača, potrošnju aplikacija za taj čitav period i dala mogučnost da privremeno mogu isključiti određene aplikacije, a da ona sama ne troš jako bateriju?

Drugo pitanje: Imam dvije sim kartice koje su u 99 % vremena obje aktivne. Kad isključim jednu sim karticu svaki put kad uklučim ekran (tj. mob - na početnom ekranu) piše "Sim 2 nema usluge". Da li se obavijest može nekako isključiti?

Hvala na savjetima i pomoći!

Riješio sam ovo s porukom za isključenu sim karticu. Možda nekome pomogne. Na početnom ekranu se tapne nekoliko puta po poruci "sim nema usluge" i onda se mob pokuša spojiti na mobilnu mrežu za tu sim karticu. Naravno, ne uspije se spojiti i napiše nešto tipa da se ne može spojiti. Nakon toga se više ne pojavljuje ona poruka.

Sad ponovno pitanja:
1. Molim nekoga tko je instalirao android 10 V11.0.1.0QFGEUXM za RN7 da kaže kako se mob ponaša nakon tog updatea (baterija, brzina rada...). Kod mene ne dolazi u obzir factory reset, jer sam si podesi sve kako meni paše i nemam volje sve opet podešavati.

2. Opet molim za prijedlog za neku app za praćenje baterije, a da sama ne troši puno bateriju.
fico007 je offline   Reply With Quote