View Single Post
Staro 13.08.2020., 09:19   #405
antunhr
Premium
Moj komp

antunhr's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Na koji nacin mislis kupio krivi ruter. U user manualu od toga rutera sam procito da moze 1800+1800 i isto tako 800+1800+1800. Samo niti jedan program ne daje takve opcije a niti web sucenje nedaje jer nemogu mjenjati. Prije na b715 sam imao mogucnost u web sucelju mjenjati sve frekvencije koju su podrzane od toga rutera.
Trazim okolo kako fleshati novi firmware ali nikako naci. Ima dosta toga na easyfirmware ali se placa skidanje(nije problem) ali neznam dali ide normalno preko web sucenja ili ima posebno neka sema kako je bilo kod starijih modela. Ako sta znas o tome bio bi zahvalan da podijelis sa svima.

A opet kako je moguce da mob potegne preko 300 kada nisu zagusenja sa puno slabijom kvalitetom signala. Kada gledam u postavkama samo vidim da je spojen na band 3 (program network cell info)

Da imao si pravo. Nisam ocito niti vidio. Kada spojim ovaj ruter samo na 1800mhz digne ga automatski na lte+ znaci da radi 2x1800mhz. B715 nema tu mogucnost da moze raditi dva puta 1800mhz a opet dobivam priblizno slicne brzine sa oba.

Zadnje izmijenjeno od: antunhr. 13.08.2020. u 09:33. Razlog: nadopuna
antunhr je offline   Reply With Quote