Citiraj:
Autor Cilim
Nazalost bojim se da ces i zavrsiti samo na tom "prcanju u mozak" i dalje se neces pomaknuti, radis sizifov posao, za onim sto je nekad bio Amis mozemo samo plakati, A1 to nece biti nikad, pa ni onda.
Cekaj da T-com zavrsi postavljenje optike u nase naselje, vidio tehnicare prije cca 3 tjedna kako spajaju optiku iza Spara prema jugu kod onog igralista-rupe, a danas ih vidio kod kioska Tiska (kod Alkarskog puta).
Pa kad zavrse do kraja godine lijepo predji kod T-coma na optiku na vecu brzinu. 
|
Mislim da neće, budem riješio to, imam broj od tehničara pa ću zvat.
A prebacivanje na t-com planiram još kako sam bio na ex. amisu non stop ih pitam znači zadnjih 5 godina kad bi mogli uvest optiku u kvart i stalno isti odgovor dobivam, a gamad se reklamiraju tu ogromna reklama u novom zagrebu optika vamo tamo i onda u jednom od najboljih

novozagrebčkih kvartova je nema what the fuck. Kad dođu planiram uzet 500/250. No ni neki dan kada sam pričao s njim mi isto nisu znali reći kad će točno provest optiku po kvartu. Vidio sam i ja neki dan da kod tiska provlače kablove, no mislio sam da je bakar nisam dobro gledao.