Citiraj:
Autor Cilim
|
Pa vidiš nisam ga pitao, to sam mislio ako dođe do toga da bi trebao izmijeniti, no zasad kolko je upaljen TV i kolko uspijevam pratit izgleda da je fakat problem u routeru bio. Jer nisam vidio da je zatrzalo još, ali popratim danas još tokom dana pa editiram ako primjetim.
EDIT:
Upravo je zatrzalo, tako da ću kontaktirat ih.
EDIT 2:
Kontaktirao tehničara, i pitao za centralu, više neće biti u Trnsko 21 nego se prebacuje negdje drugdje, nisam pitao di.
Uglavnom zvao sam A1 0800 091 091 i njima je samo vidljivo da mi je kabel dostupan, no tehničar je rekao da će on to sad sa kolegama unijet u sustav pa me nazvat tokom dana. Kaže mi da brzina i svi paketi će ostat isti, samo priključak i router će se izmijeniti. Pitao sam i da li ću imat mogućnost nadogradnje na veću brzinu u buduć,e kaže da hoću, ali da ne zna kolke su brzine.
Uopće me ne čudi da je do routera jer su sva tri koja su nudili bila smeće Genexis, Telsya i ovaj elteka. Kolko sam ih se na reklamirao od sva tri i kod sebe i kod drugih užas.
Zato sam sebi fino stavio svoj router iza ovog i ovaj njihov škart zafitiljim negdje iza ga ne gledam

no teško je protiv smeća kad ti je on glavi pa kad počne od njega onda sve šteka.