-->
BC1 mini je stigao.
Interesantan koncept, jednostavno za složiti.
Odstojnici za matičnu su odlično napravljeni.
Svi odstojnici su jako čvrsti, čak i oni dugački za pričvršćivanje PCI-E kartice.
Na stolu mi zauzima neznatno više prostora od DAN A4 SFX, kojeg sam imao sad nekih dvije godine, niti se ne sjećam kad sam ga kupio.
Procesor je 4790k, delidan, bez IHS-a. Jezgra procesora ima offset u odnosu na centar. Onomad sam postigao da hladnjak kasnije naliježe ravnomjerno na jezgru grunf metodom, izolir traka u više slojeva. Ovo je obavezno jer procesor inače nema dovoljan pritisak na podnožje, te ne ostvaruje dobar kontakt.
Da bi to upalilo, mora se ukloniti i "bracket" od socketa, gornja kopča.
U slučaju Noctue L9i se uklanja i stražnji mali backplate od tog bracketa, te se montira standardno uz pomoć pokoje šajbice, tako da se anulira razlika u visini IHS-a. U suprotnom ne naliježe dobro.
U slučaju D15, mali backplate od bracketa se opet koristi. Na njega se mora staviti još tanji sloj električki nevodljivog materijala, izolirka može također poslužiti. Ovo je potrebno jer se sam noctuin backplate mora setom dodatnih plastičnih šajbica odmaknuti od ploče, tako da hladnjak kasnije naliježe na jezgru kako treba. Ekvivalentna priča kao kod L9i, samo mrvu kompliciranije.
Na kraju par fotki u dva spoilera, da ne morate preveć skrolat.