View Single Post
Staro 04.08.2020., 13:26   #2878
Old.machine
Premium
Moj komp

Old.machine's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
A ježiga dok sam razmislio,pobrojo lovu,već je bilo gotovo :-)
Drugi put premjestiš novce sa kartice, naručiš i dobiješ dva dana za razmišljanje. Tako sam ih bar shvatio iz mog prošlogodišnjeg chata s njima:

Ja: What would happen if I don't have money on bank card and at a same time I put order on Amazon? Would my order be rejected or Amazon would give me some time to place money on card/bank account?

Amazon support: I would like to inform you that the order is not rejected right away. System gives at least 48 hours for an order to be placed successfully.

Nisam još to testirao u praksi jer nije bilo potrebe ali u teoriji bi trebalo raditi.

Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
Ne znam da li da te hvalim ili proklinjem, otkad pratim tvoje postove u vezi popusta kartica mi se ne hladi....

Jučer mi palo na pamet da bih mogao opet probati Wear OS sat (nisam nakon Motorole 360, odluka pala na Fossil Gen 5, gledao sam po oglasima (HR, BiH i DE), nema rabljenog ispod 200 EUR a nisam htio uzimati novog.

Svaka čast, samo nastavi !
Samo umjereno

Dodan mali popustić u moj post u glavnoj temi:

Logitech M720 - 70kn uštede u odnosu na nabavu, veća ušteda ako se koristi kao dodatak nečem većemu
Old.machine je offline   Reply With Quote