Citiraj:
Autor Rtzu
Zašto mini kućište?
Manji prostor znači slabiju prozračenost i veće temperature.
Gledao sam revjue kućišta za sebe pa nešto znam o tome. Preporučio bi ti Phanteks Eclipse P600S ili Fractal Design Meshify S2, ako je to preskupo nije loš ni Phanteks Enthoo Pro M. Još jeftiniji a neloši su Ms Black Widow i Msi titan 2 pro.
|
Pa i nebih se bas slozio. ja cu u svog louqe zapremine 8l staviti 4x120 mm vent sto ti imas u normalnom kucistu, gdje ce biti bolji protok zraka ?Bitna je raspodjela ventova, pozitivni/negativni pritisak itd itd. On topic, ako covjek zeli mATX neka ide na mATX, isto kao sto ti ne zelis da ti kuler nalijeze na ram, on ne zeli ATX
Citiraj:
Autor Has
Pokušavam naći što manje matx kućište i nemam puno izbora sa nhd15 hladnjakom. Najmanji je Meshify ali je preskup. Ovi novi Coolermasteri su možda ok, ali nisam gledao dimenzije.
|
Dobar je coolermaster, takoder Silverstone SG10, Lian Li TU150.
@garro i iggi.
Krivo sam se izrazio mea culpa. Dakle prakticki duplo manji hladnjak, sa dva vrhunska venta je doslovno 1c stupanj razlike a ne zauzima pola kucists. To sam mislio pod bolji. Kad naprave chromax, to ce biti najbolji zracni kuler. Imao sam i ja d15s i nisam bio zadovoljan, prevelik i onaj vent u sredini je imao nekakav cudan sum. Brzo sam ga se rjesio.