Tema: BTC kartice
View Single Post
Staro 01.08.2020., 16:12   #1429
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor GrimReaperKC Pregled postova
ja ti preporučam da barem isprobaš MCO visa karticu. radi revolut topup, imas topup sa fiatom ili kriptom, imas 50$ bonusa, kartica je od kompozitnog metala, besplatni spotify, 2% cashback (pricam za tier 2 karticu).
trenutnoi je mco token dosta povoljan pa ako izuzmeš bonus treba uloziti cca 1000-1100kn.

kod mene kartica jedno 5 tjedana, kompletno sam se prebacio i plaćam gotovo SVE s njom. čak i račune (uz pomoc curvea,i dobijem cashback).

trenutno sam u procesu da probam napraviti upgrade na jači tier

ma trazim samo alternativu revolutu da mogu prebacit s coinbasa eure na karticu s kojom posle mogu otic na bankomat odnosno platit na benzinskoj )i da bude bez mjesecne naknade.. ovo ulaganje-token-bakraci mi nikak ne odgovara. mislim radi revolut super i neam mzamjerke al kolk ovidimo svako malo netko napise da mu revolut zabloka sredstva jer provodi sumnjive transakcije a covjek prebacio 500 kuna i oni ga odma peracem novca smatraju. i radi toga bi htio imat alternativu al eto nejde to bas tak lako kak sam mislil.