30.07.2020., 01:39
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor tomek@vz
|
Dakle, od ovoga NIŠTA ne radi.  Očekivao sam da nešto neće raditi jer ipak je topic star 5 godina, ali da ništa ne radi nisam očekivao.  Dio aplikacija više nije na Storeu, dio nije dugo updatean pa ne radi na A10 i slikaj se.
Nema veze, našao sam zamjenu, LAN Drive radi bez greške i na WiFi hotspotu i na USB tetheringu. Mobitel pretvori u mrežni uređaj i mounta se na Linux kao bilo koji PC. Dalje s njim radiš što hoćeš. Nakon testa sam kupio aplikaciju da se riješim reklama i dobijem punu brzinu (free verzija je ograničena na 0,5 MB/s).
Citiraj:
Autor c-shadow
Foldersync (Free ili Pro) via WLAN kod mene radi ok, svakodnevni sync cca 20GB podataka preko SFTP na lokalni server. Inicijalni sync traje malo dulje, a dalje samo delta ide brzo. Nemam puno novih datoteka, samo izmijenjene.
S MTPom nije bilo sreće, to radi ubitačno sporo na linuxu, pogotovo ako je puno manjih datoteka, imao sam i neobjašnjivih prekida, pa bi pogubio vremena datoteka, sync kretao ispočetka,.... libmtp malo stariji 1.1.13, ali otkad sam upogonio folderync, druga rješenja više nisam niti tražio.
|
Hvala i tebi. Vrag mi nije dao mira pa sam i ovo odlučio testirati i moram priznati da mi se jako sviđa. Otkrio sam neke propuste kod synca, prijavio developeru i ovaj mi u roku odmah poslao testnu verziju u kojoj je to ispravio. Još uvijek se dopisujemo pa vjerujem da će izbaciti novi update čim mi završimo. 
|
|
|