Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.07.2020., 09:08   #50894
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Ak izuzmemo automatiku iz priče pošto s tim imam ograničena iskustva i ne mogu pametovati; kao netko tko vozi Golf mk7 2.0 TDI svakodnevno, a povremeno KIA C'eed 1.6 CRDI; apsolutno preporučam Kiu. Ne zato što je Kia bolja za voziti, nego zato što je bolji paket kad uračanaš sve skupa; cijena, vožnja, održavanje, pouzdanost, oprema. Vrlo vjerojatno to isto vrijedi i za Hyundai i40. Paralelno vozim i Renault Megane mk3 koji je još jeftiniji za održavanje i pokazao se vrlo pouzdan, ali je baš katastrofa za voziti, tak da to ne mogu preporučiti nikome za 10k€, pa da je i novi.
DSG je super. Od automatika koje sam probao DSG mi je daleko najbolji, ali s ograničenim budgetom kakav je moj, a vidim i tvoj, teško da bih se odlučio na to. Naročito kad je u pitanju Audi i njegov S-tronic. Za automatiku čekam struju.
Koja Kia Ceed? Mk2 ili 3? Treća generacija mi je bomba auto, isto vozim Golfa 7 i bude mi žao (najviše zbog volana i mjenjača) što nije Kia. Drugu generaciju sam vozio i generalno je dobar auto, ali nisam mogao progutati onu groznu unutrašnjost, tj dizajn središnje konzole... totalni nered.
Elven je offline   Reply With Quote