27.07.2020., 16:21
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor tomek@vz
|
Za ADB push/pull znam, samo što je to za povremen transfer i u mom slučaju nije opcija, trebalo bi nakucati na stotine redaka.
Proučit ću drugi link, ima svašta napisano, ali mi se čini da sam takav transfer koristio nekad davno na Windowsima, trebalo bi raditi i na Linuxu. Hvala.
Citiraj:
Autor c-shadow
Foldersync (Free ili Pro) via WLAN kod mene radi ok, svakodnevni sync cca 20GB podataka preko SFTP na lokalni server. Inicijalni sync traje malo dulje, a dalje samo delta ide brzo. Nemam puno novih datoteka, samo izmijenjene.
S MTPom nije bilo sreće, to radi ubitačno sporo na linuxu, pogotovo ako je puno manjih datoteka, imao sam i neobjašnjivih prekida, pa bi pogubio vremena datoteka, sync kretao ispočetka,.... libmtp malo stariji 1.1.13, ali otkad sam upogonio folderync, druga rješenja više nisam niti tražio.
|
WLAN mi isto nije neka idealna opcija jer mi kod kuće radi dosta kljakavo (preko 50 okolnih mreža koje smetaju), a na poslu ga ne mogu koristiti za share zbog firewalla. Ako se i odlučim za WLAN, onda ću na laptopu napraviti hotspot i nadograditi SyncBack sa Touch opcijom koja koristi neki svoj protokol, ali u konačnici bude isto. Imam kupljenu licencu za njega i dobro radi u Wineu.
|
|
|