View Single Post
Staro 27.07.2020., 15:03   #4822
daki
amigo
Moj komp

daki's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor amg64 Pregled postova
...
4. Dell Latitude E7450, u odličnom stanju, i5 5300u, 8GB ram, 256GB SSD, FULL HD IPS ekran, baterija dobra, 270 eura.
...

Kakav je taj Latitude naspram T450 ako je netko koristio oba? Jel kvaliteta izrade na nivou Thinkpada?
Znam da je ovo Thinkpad tema i da će mi se vjerojatno najviše Thinkpadi preporučit, ali svaka pomoć je dobrodošla.
Nisam jos imao Thinkpad ali godinama imam E7470 i mogu reci da sam odusevljen njime, ponajvise kvalitetom kucista. Tanak, lagan, tih, uglavnom sve ono sto sam trazio. Sviđalo mi se da su mu svi portovi iza pa teoretski izgleda ljepse kad nema kablova sa strane na stolu. Kazem teoretski jer sam ga na kraju slabo koristio na stolu ... Al jos uvijek preferiram portove iza i steta mi je da su odustali od tog na novijem modelu. Ekran mi je isto jako dobar.

U vezi HP-a, ne znam za tocno taj model, al kao poslovni imam Elitebook G5 i ok je. Al upravo to... "ok". Ekran mi je losiji od Latitudea makar je IPS, isto je lagan i cvrst ali cesto radi ventilator. Kuciste je ok, ali drazi osjecaj mi je na E7470, kao da ima neki mekani sloj plastike preko kucista. Volio bih da sam koristio i neki Thinkpad da mogu usporediti ali eto
daki je offline   Reply With Quote