View Single Post
Staro 21.07.2020., 11:53   #5382
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Tad je to bio najbolji fps serijal na xboxu, a xbox je bio popularan u USA, a budući da su oni pretežno konzolaši sam serijal je bio mega popularan. Također tada je i online gaming na konzolama bio u velikom probitku, dakle potrefilo se više stvari

A ne znam, nije baš da xbox nije dobivao i druge FPS igre. Jest da je Halo bio prvi (i čak i tada je bila vrlo monotona i tehnološki zastarjela igra), ali dvojka je izišla tek 2004. godine, a u to vrijeme su već počele dolaziti i ostale igre iz teške kategorije poput Call of duty serijala, Medal of honor serijala, Battlefield 2, Delta force: BHD, Doom 3, Half-Life 2, Return to castle Wolfenstein, Serious Sam, serijal, Soldier of Fortune 2, Unreal serijal.....netko može subjektivno reći da mu je Halo bolji od neke od ovih igara, ali nitko objektivno ne može reći da barem više od 80% igara iz gornjih serijala nije ispalo kvalitetnije od npr. Halo 1 ili 2 po gotovo svim, ako ne i svim aspektima.

Od Halo 3 na dalje neću ići jer u to razdoblje updamo u promjenu generacije konzola i žestoko klanje s ekskluzivama između Microsofta i Sony-a i tek tada nastaje kaos na tržištu, no završio sam i trojku te nemam puno lijepih riječi. Naprosto mi je nevjerojatno da sam 4. igru po redu igrao s jedno te istim oružjima protiv jedno te istih neprijatelja po jedno te istim mapama s jedno te istim vozilima i letjelicama. Osjećao sam se jako glupo i cijelo vrijeme mi je bio veliki upitnik iznad glave. Svjestan sam da postoje razlozi za uspjeh, no kvaliteta serijala sigurno nije jedan od njih. No nema veze, započeo sam Master chief collection prije 2 mjeseca i završit ću ga redom kako budu izbacivali i ostale igre za PC, ali ne vjerujem da ću pretjerano uživati.