View Single Post
Staro 10.07.2020., 13:55   #93
Feyd
hungry, for a little more
 
Feyd's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 227
Možda ti pomogne par posrednih i nešto neposrednih iskustava.

Umjereni do krajnji istok Zagreba je u prosjeku najjeftiniji dio Zagreba za kupiti nekretninu, živim tu, prvo običajno, poslije izborom. Uvjerljivo najveći problem je promet, ali i tu se da pronaći neka rupa, najviše ako ti pomaže prigradska željeznica. Grade se dvije nove željezničke stanice na relaciji Dugo Selo - Gl. kolodvor, ako ti ta relacija dugoročno odgovara, isplati se tražiti stan uz novu Branimirovu, u Sesvetama, Kraljevcu ili Dugom Selu jer su cijene značajno niže nego zapadnije. Naravno, što istočnije, to jeftinije. Bratić je u centru Sesveta na 10 minuta pješke od željezničke stanice kupio stan od 50 kvadrata za 43.000 eura u prizemlju zgrade iz 1995 prije dvije godine. Što nas dovodi do druge točke.

Ne može tako ubosti svatko, a kako je ovo pcekspert forum, skripta u preporučam Pythonu puno pomaže pri razgledavanju Njuškala. Pogotovo ako nisi vezana za kvart. Kao i u svakom drugom trgovanju, dobre ponude odu odmah.

U istom tom razgledavanju i traženju stana imali smo priliku razgledavati stanove koji se prodaju putem ovršnih aukcija, ja sam bio samo jednom, nisam imao želuca. Naravno, neće svakome smetati, ali nije neko iskustvo koje oplemenjuje, sve je po zakonu. Ne znam postoji li ikakva mogućnost da ovršenici fizički ili na neki drugi način rade probleme jer smo, kažem, odmah odustali.

Ako si takav tip, searchaj vanlife na youtubeu, u vremenu oko potresa sam stoput požalio što se nisam odvažio kupiti neki citroen jumper iz 2007. i srediti za sitne pare da se može živjeti u njemu.
Feyd je offline   Reply With Quote