View Single Post
Staro 07.07.2020., 20:01   #1804
delavi
Registered User
Moj komp
 
delavi's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2020
Lokacija: Zagreb
Postovi: 904
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
nebitno što ja mislim, tarkov i pubg nisu ni blizu ista igra

cod warzone, apex, pubg, fortnite - to jesu iste igre
Možda idejno ali apex je malo SF a fortnite dječji......COD je ipak klasični shooter (sa onim markerčićima kad nekog naciljaš hehe) koji ima "pubg like" mod ali nije to to.
Ja sam uzeo Deadside i za sad obećava iako mislim da neće proći iz milijon razloga. Dok je SCUM hardcore survival sa elementima PvPa Deadside je PvP sa elementima survivala i PUBGa. Ali mali team i rade sporo, server admin trpaju loota ko pljeve, sve smrdi na PUBG ali nedovršeni, sa "survival" feelingom (safe zone, trgovine, craftanje, za sad bazično). Još je WiP ali bumo vidjeli. Dovoljno govori da im je steam charts 1000 i sitno avg igrača. Smiješno.
Dead Matter je komedija od grafike a nije ni ideja neka. Plus ta backster podvala. SCUM je mogo bit jeben survival da nisu naši dečki zabrazdili u metabolizam malo previše i folusirali se na manje bitne stvari a jebe ih i desync, optimizacija itd.
Ma sve u svemu igre su danas za kurac. Ako nisi klinac. Tarkov mi se činio jako zanimljiv ali kad mi je frend koji to igra od početka i ima fenomenalan score rekao da je igra puna cheatera i newbie unfriendly odmah sam se ohladio.

Da naprave igru sa atmosferom Tarkova (ili nekog top sneakera), grafikom koja ne sramoti, ogromim mapama i znaimljivom pričom, s najboljim elementima iz PUBGa, balistiom iz ARME3.....to bi bila top igra.
Ali nikad neće. Prije će konzole potpuno izdominirati i PC gaming će biti la pa pa.
Kod BRa se sve svodi na spacy APEX, sjebani PUBG s botovima i dječji Fortnite. Zato ja kad dođem doma s posla lepo sjednem i odvozim neku trku s volanom i to je to.

Zadnje izmijenjeno od: delavi. 07.07.2020. u 20:08.
delavi je offline   Reply With Quote