Citiraj:
Autor vex
Da mi je žena takav snob kupio bih joj daciu za kaznu 
|
Zašto? Svojim novcima kupujemo, ne tvojim. A s druge strane, onda bi i sebi kupio daciu, ne samo njoj.
Citiraj:
Autor D1viry
Ne moraju imati nikakav zajednički račun. Taj auto je kupljen, nije darovan, znači stečen je u braku. Oboje su platili i oboje su vlasnici. Ne na prometnoj, ali u brakorazvodnoj parnici jesu  . Znam. Provjerio na svojoj koži. 
|
Također imam iskustva, Passat otišao s bivšom ženom.
Citiraj:
Autor prileee
plot twist: nisu u braku samo je zove zena od milja
|
True. Nekak mi se ne zaletava ponovno u to, no doć će na red kad tad.
Citiraj:
Autor D1viry
Ako žive zajedno, duže od 3 godine, ista stvar kao i brak.
|
4 smo nanizali zajedno.
Citiraj:
Autor xlr
A jesmo ko babe :forum.hr: 
|
Baš.
Citiraj:
Autor Elven
@fanatik - čestitke na novom autu, ali žao mi je što nije Giulija  Ako ćeš bit za da se nađemo i pokažeš mom frendu auto. Ja ga nagovarao na X2, on kupio 3008... pa da ih usporedimo malo.
|
A i meni je žao kajj nije Giulia no nekako ću se mislim naviknut.

Za uspoređivanje nemaš beda, čujemo se slijedeći tjedan. Što je najbolje i ja sam u ovih par dana izvlačio i 3008, pa i 5008 i na kraju 508, no niš nije prošlo kod nje. Ajd, unutrašnjost joj se svidjela al očito ne dovoljno. I sva tri modela ulaze u zamišljenu cifru para koje smo mislil dat za auto. S 3008 bi još i ostalo hrpa para. Meni osobno ovaj dizajn unutrašnjosti peugeota na tim modelima je boli glava, onak, klasu iznad svih.
I još jedna stvar. Dakle gledao i novu sedmicu kod Tomića s onim gigantskim bubrezima. I meni je na fotkama to izgledalo nakaradno. No ne znam jesam lud, al uživo mi izgleda dobro. Nisam pametan...