View Single Post
Staro 05.07.2020., 16:05   #1071
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Question

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Nema frke, zato smo tu
Za stvari koje trebaš češće, možeš "složiti" shortcut da pokreće NSudo + potrebni program (vidi help, npr. ... put do NSudo.exe "-U:S -P:E put do programa\x.exe").

Hvala ti do neba!

-sada imam 'drugi' problem koji se pojavio otkad sam instalirao svježe W10 (isto Home verzija) jer imam licencu koja je bila došla s laptopom.

Naime, od hpre USB stickova koje imam, baš ovaj mi Winsi prikazuju kao prazan iaoko u Windows Exploreru se jasno vidi da je na pola popunjen.
Winsi ne prijavljuju nikakvu grešku i tako to... zašto baš ovaj USB? Kada uđem u taj folder, piše da je prazan. Probao sam ga kopirati na HDD, pri kopiranju se vide sve datoteke, no nakon kopiranja i na hardu kad otvorim taj folder bude prazan... ovo mi opet smrdi na neku W10 Administratorsku zaštitu... Provjerio sam driveru u Device Manager i sve je OK...

EDIT: sinulo mi je probati alternativni explorer, pa sam probao prvo sa Explorer++ / Free Commander i bez problema sam mogao pristupiti USB sticku, tako da je nešto do Windows Explorera

Zadnje izmijenjeno od: Remixer. 05.07.2020. u 16:20. Razlog: -3rd party Explorer je riješio problem!
Remixer je offline   Reply With Quote