Citiraj:
Autor željkozg
Što se tiče kontrasta sta tu negdje oba..
|
Naprosto nisu svakome ko je učio matematiku
Citiraj:
Native Contrast
6292 : 1
The Q60 has an excellent native contrast ratio. It can produce deep, inky blacks, which is great for dark room viewing.
|
Citiraj:
The overall native contrast of the Panasonic is 4578:1
|
Citiraj:
Autor željkozg
Što se tiče crne jeste nešto bolja na Samsungu, boje ima Panasonic bolje ( "tačnije" tu Panasonic ionako nema konkurencije)
|
Na plaznama se slažem,na low-mid lvl LCDima ne da imaju konkurencije,već je konkurencija zbog slabog color gamuta koji je debelo na strani Q60,u redovima TUraka čak
Mogu ti pastati recenzijuGX800B modela koji je isti 830E samo je razlika u postolju i tržistu za koji je namijenjen ali mislim da znaš i sam šta piše...
Citiraj:
The GX800 will include three subseries: GX810, GX820 and GX830, which will vary in shape of base and availability in various commercial networks; there will be no significant technical differences.
|
Citiraj:
Autor željkozg
što se tiče input laga ima taj Panasonic odličan, i mislim, da čak nešto bolji od Samsunga.
|
Da skratimo,nije uz narodnu,misliti je drek znati. Samsung je tu najbolji u Industriji,drugo,nemožeš varati herce na ekranu
10ms za Q60 15ms za Panasonic
50hz(falši 60) za Panasonic vs 120hz za Sammy
Citiraj:
Autor željkozg
I sam motion je na Samsungu nešto bolji, ali ne dosta..
|
Tvoje mišljenje
Citiraj:
Autor željkozg
Ali što je meni osobno važno, ima Panasonic bolju obradu same slike.
|
Opet tvoje mišljenje. Moje je da Quantum Processor 4K koji je isti za sve do Q90R iz 2019. pojede taj HCX vulgaris kojim je panasonic opskrbljivao donji dom svojih LCD televizora dok je HCX PRO bio zadužen za sve OLEDe.
Da skratimo,Samsung ti nudi premium procesuiranje slike za tu klasu,Panasonoc ti gura budget procesuiranje slike za tu klasu. Škoda Superb ili BMW 5/7...šta ćeš uzeti za iste novce?
Citiraj:
The 2019 range of Panasonic OLED TVs are powered by our most advanced processor ever: HCX Pro Intelligent.
|
Citiraj:
Autor željkozg
Pa tu dodamo još bolja izrada samog televizora i same elektronike, pa treba onda dobro razmislit koji televizor se više isplati uzet.
|
Opet tvoje mišljenje bez ikakvih dokaza.