View Single Post
Staro 30.06.2020., 15:44   #310
johnsmith
Premium

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Blagus Pregled postova
Mobitel ja lociram preko PC-a (zvoni i ako je na silent, pokazuje lokaciju na karti) tako da mi niti za to ne treba, imam ga jedino zbog inercije ukućana

Nije istina. Ja sam HT-ov broj iz Zagreba (01) prenio u Fenice telekom koji se nalazi u Rijeci (Happytel, ima tu negdje thread o njima). Standardna procedura, HAKOM-ov obrazac za prijenos broja, traje onoliko koliko im treba da se međusobno iskoordiniraju. 75kn/godišnje je naknada za liniju, a za odlazne pozive imaju cjenik i pakete na webu.

Tehnički, daju običan SIP account i adresu servera i to se upiše u bilo koji uređaj koji podržava VoIP, a mislim da ga B535 podržava.
Fenice sam u startu prekrižio jer za moje više manje pasivno koristenje telefona njihov prepaid model mi ne odgovara, pare bi samo gomilao gore.

onda moje isprike za širenje gluposti (ostavio sam 4% šanse za grešku )
Ma slao mail svima koje sam našo da nude voip i jedni baš tak odgovorili, evo zalijepim:

Citiraj:
Poštovani,

Nažalost nismo u mogućnosti ponuditi navedenu uslugu na vašem području zbog regulatornih pravila, odnosno aktivaciju linije moramo odraditi fizički na vašoj lokaciji, a to u ovom slučaju nije moguće zbog udaljenosti.
Znači firma na drugom kraju RH, recimo khm Pula a ja 300km drugi smjer Ak čovjek laže mene onda lažem ja dalje

Zadnje izmijenjeno od: johnsmith. 30.06.2020. u 15:51.
johnsmith je offline   Reply With Quote