Otisa bi mozda na vikendicu i treba mi internet za odradivat posao.
Sta je najpovoljnije uzet za koristit mjesec-dva-tri bez ugovorne obveze?
Vidin da tele2 pokucni vise ne nalazi nego nalazim nekakvu tarifu "Bezbroj GB za 199 kn mjesecno" + mora bi uzet ruter, jeftinija varijanta je nekakav "ZTE MF927" za 549 kn jednokratno ili "ZTE MF286R WiFi CAT6" za 899 kn jednokratno.
Druga solucija je A1 homebox di se nudi "ZTE MF286R Cat6" za 399 kn jednokratno ali tarifa koju vidim je homebox duo + opcija sve 1 TB koju ne mogu naci sta znaci i kosta 275 kn mjesecno.
Treca opcija o kojoj razmisljam je uzet ovaj gore tele2 sim sa "bezbroj GB" za 199 kn i ubacit ga u stari mobitel i drzat ga kao wifi hotspot?
Je li to realna opcija ako cu taj net koristit samo za posao i ako ce taj mobitel koji je hotspot stat odmah do poslovnog laptopa?
Pretpostavljan da je mana ovog sistema domet i kvaliteta wifia ali mi to ne igra ako mi treba samo za laptop odmah do. Koji su ostali minusi tog sistema ako uzmemo u ozbir da me za taj mob nije briga u pogledu baterije, trosenja, grijanja itd.
Slusam savjete i prijedloge, hvala!
edit: 4. opcija: uzet nekakav 4g usb stick ala ovaj za sitne novce i ubacit ga u komp sa sim karticon tipa bonbon tjedni flat za 70kn?
https://www.njuskalo.hr/wireless-wla...oglas-31703128