View Single Post
Staro 27.06.2020., 16:01   #5427
birra
Registered User
Moj komp

birra's Avatar

Datum registracije: Nov 2018
Pozdrav svima. Već duže imam account na e-bayu ali nisam toliko čest korisnik.
Evo trenutno imam situaciju da bih želio kupiti nešto od sellera iz UK (bidanje je u toku), no piše da je shipping za Hrvatsku 20+ $.
Kontaktirao sam sellera i pitao ga je li se može taj shipping korigirati, pošto znam da artikl te težine i mjera može biti poslan za Hrvatsku za 5-6 $.

Čovjek mi je odgovorio i napisao ovo:

Hi,
Yes no problem to post to Croatia, its about $10 for Tracked and signed for, $6 just posting?

Hope that helps? Let me know if you need more?
If you bid and win, I can send you an new invoice with the new postage included?

Sad imam nekoliko pitanja u vezi ovoga. Pošto se nikad nisam bavio bidanjem na iteme, ne znam kako stvari zapravo funkcioniraju.
1. Bih li trebao čekati zadnjih par sati i onda bidati jer su manje šanse da netko ponudi više?
2. Ako konačni iznos bude malen, može li seller povući artikl iz prodaje i uopće ga ne poslati, ukoliko mu se ne svidi krajnja cifra koju je netko osvojio bidanjem.
3. U slučaju da dobijem, jesam se "pretplatio" na onih 20+ $ poštarine, ili seller stvarno naknadno šalje invoice koji moram potvrditi i u kojem on može korigirati cijenu shippanja na 5-6 $?
4. Jel pametnije uzeti "tracked and signed" opciju i platiti skoro duplo više, ili je dovoljan običan shipping?

Unaprijed hvala.
birra je offline   Reply With Quote