Na takvom TV-u (mislim da je bio 32" serije 4 - 4420 mislim) smo imali isti kvar.
Otišla LED rasvjeta. Popravak je bio zamjena LED trake. Mislim da je koštao 150 kn u ovlaštenom.
Zato kažem da nek radije nazove ovlašteni i pita nego da vjeruje procjenama od 100€ ovdje i nekakva lupetanja o lampama.
I ne kužim logiku da bi ovlašteni trebao biti najskuplji ako ima direktan kanal nabave od proizvođača. 3rd party servis ionako mora rezervni dio kupiti od ovlaštenog servisa, osim ako ne stavlja dijelove koji su povađeni van iz neispravnih aparata.
Ovlašteni servis = cijena rezervnog dijela + ruke
3rd party servis = cijena rezervnog dijela + ruke + vlastiti profit
Moji su imali RTV servis, i svu robu smo naručivali od NEDIS-a. Sa svim troškovima nismo mogli konkurirati ovlaštenim servisima i njihovim cijenama dijelova. To je i razlog zašto je ogroman dio malih servisa prešao u mrežu ovlaštenih, drugi su propali.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 27.06.2020. u 11:28.
|